Een tuin dient als een oase van rust, een speeltuin en een werkplaats. Het is tijd om je sluimerende tuinidee├źn tot leven te brengen! Heb je gedacht aan een nieuwe zithoek voor ontspannende middagen? Of misschien een veilige en leuke speelruimte voor de kinderen? Verlang je naar een weelderig groen gazon of een rustgevende vijver? Wat je wensen ook zijn, wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je droomtuin!

 

 

Hoge planten

Het is een bekend feit dat sommige planten in de zomer een aanzienlijke hoogte bereiken. Het is echter vaak te laat om ze te ondersteunen als ze al volgroeid zijn. Daarom is het raadzaam om nu al meegroeisteunen te plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar in subtiele kleuren zoals groen of zwart, die later nauwelijks opvallen in de tuin. Een alternatieve en natuurlijke optie is het gebruik van lange, rechte takken van snoeihout. Deze kunnen ook dienen als effectieve steunen voor je planten. Door deze maatregelen nu te nemen, zorg je voor een gezonde en stabiele groei van je planten gedurende het hele seizoen.