Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Het aanleggen van een tuin vereist kennis, ervaring, vakmensen en het gereedschap om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan. Of het nu gaat om een compleet aan te leggen nieuwe tuin, een kleine verandering of het herstellen van een deel van uw tuin (bijvoorbeeld herstraten ) bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik denk graag met u mee. Van grondwerk, het leggen van sierbestrating tot het aanbrengen van beplanting en de aanleg van waterpartijen. Met mijn werkwijze bent u ervan verzekerd dat ik als hovenier van het begin tot het eind betrokken ben bij de tuinaanleg. Ook vindt ik het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg. Aan de hand van folders, foto’s en voorbeelden maak ik u attent op verschillende materialen voor gebruik in de tuin, ik kan alles leveren op het gebied van sierbestrating, tuinhout, vijvers, meststoffen, beplanting, natuursteen etc. En dit zowel voor een klassieke tot een moderne tuin.

Ik sta garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind. Van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, tot de complete realisatie en aanleg van uw tuin.

Hoveniersbedrijf Johan ten Berge stelt zijn vakmanschap graag tot uw beschikking.